Zi de mare sărbătoare la Popricani, acolo unde ieri au fost organizate evenimente cu prilejul Zilei Comunei. Așa cum era de așteptat, reprezentanți de seamă ai CJ‑ului au fost prezenți pentru a‑l ridica în slăvi pe actualul primar “ăl mai gospodar dintre primari” (putem paria ca pentru toată suflarea liberală, toți primării lor sunt “cei mai gospodari”).

Cu fotografii după ei, scenă a fost umplută de liberali dornici să își facă selfiuri chiar de acolo, de pe scenă, pentru ca mai apoi să le posteze mândri pe rețelele de socializare. În fine, nu mai lungim povestea ci vă spunem pe șleau cum s‑au petrecut lucrurile, asta pentru că evenimentele mai puțin plăcute nu au lipsit.

În timp ce stimabilul primar al comunei își ținea discursul, urmat îndeaproape de președintele filialei Iași a PNL precum și de vicepreședinții CJ dar și de primării din câteva comune din Iași, câțiva cetățeni au prins curaj și și‑au împărtășit fățiș gândurile, strigând în gura mare, cităm: “așa primar slab nu a mai avut vreodată comuna asta, n‑a făcut nimic, a pus două mașini de piatră și atât, se laudă numai cu ce a făcut cel de dinainte”. Pare‑se că discursurile cu patos ținute de oficialități nu i‑au impresionat, au continuat să își spună offul cu toate că Bogdan Tanasă, filantropul cunoscut în toată țara, a încercat să îi calmeze, fără succes. Până la urmă, s‑a lăsat păgubaș și el…

Una peste alta, lumea s‑a distrat… unii chiar atât de bine încât au uitat că WC‑urile sunt în fundul curții, nu în parc, lângă scenă, astfel încât vreo doi ghinioniști au călcat în r… t.

Dar poate că totul răul va fi spre bine, cine știe…