Mare petrecere, mare a avut loc seara trecută la un restaurant fițos de malul lacului, același lac pe luciul căruia zilele trecute pluteau pești morți cu sutele, numai că de data aceasta orice urmă a fost curățată pentru bunul mers al evenimentului. În fine, lăsăm peștii deoparte ca și așa nu interesează pe nimeni subiectul și trecem la detalii călduțe de la evenimentul sezonului.

Nimeni altul decât vicele de la jumătatea din vale a Casei Pătrate și‑a botezat moștenitoarea averii câștigată prin sudoarea frunții celor doi părinți și prin bunăvoința rubedeniilor, care mai de care mai cu dare de mână, că așa‑i în politică. Invitații, unul și unul, practic toată suflarea partidoiului galben a fost prezentă la eveniment, unii venind direct de la aeroport, acolo unde au întâmpinat, cum altfel decât de dragul imaginii, câțiva copii nevinovați de la Special Olympics România.

Atât de important a fost evenimentul ‑ vorbim despre petrecere desigur ‑ încât unii nici nu și‑au pus problema să întârzie, astfel încât s‑au dus la aeroport direct cu ținută adecvată. Alții au lăsat baltă alte evenimente pentru a‑i fi alături vicelui, ocazie cu care s‑a mai bifat câte o bila albă.

Lumea spune că s‑au șoptit pe la urechi niște recomandări în privința fotografiilor, să nu care cumva să ajungă pe rețelele de socializare și să înțeleagă lumea ce și cum, mai ales după gafa colosală cu muntele Athos despre care v‑am povestit cândva, luna trecută. Ba chiar s‑a mers atât de departe încât s‑a făcut “curățenie la sânge” prin listele de prieteni, să nu cumva să mai “transpire” vreo informație nedorită.

Totul în van deoarece un asemenea eveniment nu putea trece neobservat, mai ales că totul a fost ca din poveste, după puterile “modeste” ale vicelui, nașilor și rubedeniilor.

Rămâne de văzut ce apare în următoarea declarație de avere, acolo unde ‑ dacă lucrurile se fac cum trebuie ‑ ar trebui să regăsim o sumă colosală, “donație” de la părinți și “nași”.

Până una alta, vă lăsăm să vă imaginați cam câte zerouri are suma rămasă în buzunarele norocoșilor părinți!