“Spuma” politichiei de Bahlui a fost surprinsă la un eveniment important petrecut undeva pe la periferiile municipiului iar fotografiile arată exact ceea ce “șefii locali” ai celor două partidoaie refuză să recunoască de luni bune: treaba merge strună între ei!

Nu e nevoie decât să privim fotografia de mai jos cu cei șase corifei zâmbind frumos la poză, asta după ce au fost surprinși discutând foarte serios, cel mai probabil cu privire la viitorul mai mult sau mai puțin apropiat.

Să analizăm puțin situația:

Întâi și întâi, în stânga avem 4 “gălbiori”, dintre care unul e rar surprins alături de cei care se presupune că îi sunt colegi de partid. Numai ei știu de ce, dar la nici una dintre intrunile recente ale partidoiului stimabilul nu s‑a aflat printre cei prezenți.

În partea dreaptă avem 2 “roșiatici”, unul mai zâmbăreț și mai relaxat decât celălalt. În aparență. De remarcat că “șeful” stă aproape lipit de mai‑tânărul “coechipier” iar pentru cunoscători acest lucru ar putea însemna faptul că cel din urmă ar putea fi singurul colac de salvare al “șefului”, în eventualitatea în care treaba se strică rău. Merită menționat și faptul că, nu de mult, șeful “roșiaticilor” s‑a dezis public de un fost coleg actualmente trecut în rândul “gălbiorilor”, refuzând vehement orice posibilitate ca respectivul să se mai întoarcă vreodată în partidoi. Iată‑i acum împreună. Să mai spună cineva că ciorba reîncălzită nu e la fel de bună…

PS. Asocierea celor 6 la aceeași masă este una foarte interesantă și deloc întâmplătoare, ar spune unii.

Să trecem însă la un alt eveniment petrecut ieri în prezența lumii bune iar cu această ocazie lansăm o ghicitoare pentru cititorii noștri ageri. În fotografia de mai jos, avem un “butonist mestecatorus”, adică tot un stimabil de prin politichia ieșeană care nu a stat frumos la poză ci a mestecat gumă pe aproape tot parcursul evenimentului, butonând într‑una telefonul. Pare‑se că mesajele erau atât de importante încât l‑au distras cu totul de la evenimentul cu pricina.

Nu spunem mai multe, vă lăsăm pe voi sa ghiciți cine e, greu nu ar trebui să fie.