Un accident deosebit de grav a avut loc în această noapte, în jurul orei 4, în municipiul Iași, pe splai Bahlui, în apropiere de Electra.

Potrivit primelor informații, este vorba despre o coliziune între un autoturism al unei firme de securitate și un autocamion. În autoturism se afla o singură persoană iar în urma coliziunii cu autocamionul, șoferul a rămas încarcerat.

Victima, un bărbat în vârstă de 36 de ani, fost găsită de către echipajul de salvare sosit de urgență la fața locului în stop cardiorespirator.  Echipajul de descarcerare a extras cu greu victima dintre fiarele contorsionate și au fost aplicate manevre de resuscitare.

Potrivit declarațiilor martorilor, autocamionul se afla parcat acolo de doar câteva minute.

“Pe bulevardul Chimiei, după intersecția cu bl. Tudor Vladimirescu, mal Bahlui drept, a fost trimis o ambulanță SAJ C2, distanța fiind la 2 min de stația SAJ plus un echipaj de prim ajutor calificat de la Detașamentul 2 de Pompieri Iași și Descarcerare. Victima, fără puls de la sosirea ambulanței. A fost o descarcerare prelungită, 20 minute, a fost scos în asistolie, midriază fixă, resuscitat 55 minute, fără rezultat. Este vorba de un bărbat, 36 ani”, a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

One thought on “Foto/ Impact devastator pe o stradă din municipiul Iași! Șoferul unei firme de pază a fost găsit în stop cardiorespirator”
  1. Paznic idioti. Un tupeu incomensurabil. Lipsa de respect fata de normele de circulatie si de civilizatie. Îi vedem adesea gonind prin oras cu masinile pe avarii ca si cum ar avea regim special. Paznici idioti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *