Mare gogomănie ne-a fost dat să citim la primele ore ale dimineții, când am aruncat un ochi asupra unui comunicat transmis, chipurile, de stimabilul senator de Iași.

Luat pe nepregătite de situația celor câtorva zeci de contracte atribuite prin încredințare directă unei firme de casă a partidoiului, care bașca mai livra și mâncare expirată de o lună, stimabilul senator s-a gândit să o cheme pe ministra Educației-adică fix ceea ce dumnealui ii cam lipsește, la Iași.

Probabil că stimabilul și-a dat seama, în sfârșit, că nici măcar fițuicile pe care i le plasează, prevăzători, colegii de partid, nu îl mai pot ajuta când e nevoie să deschidă gura la câte un eveniment la care se duce, chiar dacă nu l-a chemat nimeni.

Apoi dacă domnul senator tot o cheamă pe doamna ministru la Iași, să insiste pe lângă domnia sa și pentru câteva ședințe de dicție și gramatică, poate învață și el să se exprime ceva mai acătării, nu?

Dar ca să fim cinstiți, n-a venit primul ministru la Iași, deși ii este coleg de partid, slabe șanse să vină doamna ministru special pentru domnul senator…

Mesajul e clar, deci: e tras de tot pe dreapta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *