btr

Drumul Iași-Podu Iloaiei a fost din nou pătat cu sânge, după ce șoferul unui autoturism și-a pierdut astăzi viața în urma unui accident rutier. Acesta a fost resuscitat, din păcate fără succes, de către cadrele medicale de pe echipajul SMURD.
Potrivit șefei UPU SMURD, Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, alți doi pasageri au ajuns la spital.

“Pacient în vârstă de 64 ani, pasager dreapta față în același autoturism, policontuzionat, transportat de echipaj SAJ tip B către UPU a Spitalul” Sf. Spiridon”. Alt pacient, în vârstă de 54 ani, pasager spate dreapta în alt autoturism implicat în accidentul auto, cu contuzie coloană cervicală, contuzie toraco abdominală, dirijat la Spitalul de Neurochirurgie. Un minor in varstă de 13 ani, pasager spate stanga în același auto, a refuzat transportul la spital și alt pacient, 20 ani, șofer al autoturismul numarul 2 implicat în accident, a refuzat transportul la Spital. De asemenea, șoferul celui de-al treilea autoturism a refuzat transportul la spital”, a detaliat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu.

Menționăm că și la ora 14,traficul se desfășura cu mare dificultate pe ambele sensuri, iar coada de mașini dinspre Iași spre Podu Iloaiei începe de la ieșirea din Lețcani.