Armin van Buuren mixează la Iași în cadrul festivității de închidere a finalelor Campionatului Mondial de Esports, alături de Tujamo, Tom Odell, B.U.G. Mafia, Lost Frequencies, Delia și mulți alți artiști

Iași, 1 septembrie 2023 – Legenda muzicii electronice, Armin van Buuren, va urca pe scenă astăzi, pentru prima dată în Iași, în cadrul festivalului Digital Throne. Timp de 3 zile, pasionații de muzică și de sporturi electronice prezenți la Campionatul Mondial de Esports se vor bucura de muzica lui Armin, Tujamo, Lost Frequencies, JP Cooper și Tom Odell, dar și de artiștii români B.U.G. Mafia, Delia, Carla’s Dreams, Alternosfera, Subcarpați, Spike, The Motans, Connect-R & Johny Romano, Deliric x Silent Strike, Muse Quartet & CTC și Filarmonica “Moldova” din Iași.
Armin van Buuren anunță că va fi prezent la Iași în acest video.
Festivitatea de închidere a Campionatului are loc în weekendul 1-3 septembrie
După o săptămână plină de competiții de CS:GO, CS:GO Female, Dota 2, Tekken 7, Dota 2, eFootball și Mobile Legends Bang Bang, festivalul Digital Throne se încheie cu un weekend plin de finale si o festivitate de închidere, derulată pe parcursul a trei zile. Cei prezenți în Iași se vor bucura de o serie de concerte care vor culmina duminică, de la ora 22:00 cu un super show cu drone, urmat de un spectacol de video mapping și proiecții speciale pe Palatul Culturii din Iași. Ceremonia se va încheia cu un show pirotehnic spectaculos.
Program & line-up festivitate închidere:
Vineri , 1 septembrie
17:00 – Acces public
18:00 – Connect-R & Johny Romano
19:50 – JP Cooper
21:20 – Deliric & Silent Strike
22:40 – Lost Frequencies
00:15 – Armin Van Buuren

Sâmbătă, 2 septembrie
17:00 – Acces public
17:30 – Filarmonica de Stat Moldova
19:15 – Alternosfera
20:45 – Carla’s Dreams
22:05 – Subcarpați
23:25 – B.U.G. Mafia

Duminică, 3 septembrie
16:00 – Acces public
16:30 – Spike
18:00 – The Motans
19:20 – Delia
21:00 – Tom Odell
22:00 – Closing Ceremony
22:45 – Tujamo

Bilete și acces
Abonament VIP 1-3 septembrie: 499 lei.
Abonament General 1-3 septembrie: 299 Lei.
Bilete de 1 zi: Vineri, 1 septembrie: 199 Lei, Sâmbătă, 2 septembrie: 149 Lei, Duminică, 3 septembrie: 149 Lei.
Biletele la festivitatea de închidere pot fi achiziționate de pe iabilet.ro și entertix.ro.
Accesul la finalele Campionatului Mondial de Esports este gratuit.

Reguli de acces
Intrarea la festival este posibilă doar prin locurile și la orele stabilite, exclusiv pentru participanți. Accesul în zona festivalului se face doar pe la intrările special amenajate, cu respectarea procedurilor de înregistrare a biletelor achiziționate, regulilor de check-in și de acces. Intrarea în perimetrul de desfășurare a concertelor festivalului Digital Throne este posibilă doar prin locurile și la orele stabilite de organizator.

‍Spectatorii sunt rugați să vină din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces și pentru a nu pierde începutul evenimentului. La intrarea în locație, toți participanții vor fi controlați de agenții de securitate. Spectatorii sunt rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.
Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț.
Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la eveniment a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.
De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanților organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziționarea biletelor numai din punctele și website-urile autorizate.

Acces minori:
Minorii sub 14 ani au accesul gratuit în cadrul Ceremoniilor de închidere DIGITAL THRONE, însoțiți de un părinte/tutore legal, cu un bilet valabil și o declarație prin care își asumă responsabilitatea și obligația de a supraveghea minorul.
Minorii cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani vor avea nevoie de un bilet valabil și pot participa doar dacă sunt însoțiți de un adult care deține un bilet valabil și o declarație prin care își asumă responsabilitatea și obligația de supraveghere.
Minorii cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani pot participa cu un bilet valabil și o declarație semnată de părinte/tutore.
Este INTERZIS accesul cu: droguri, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorante), produse cosmetice inflamabile (crema de plaja este permisă),rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm x 21 cm x 12 cm, cutii de băutură, conserve, artificii, lasere, spray-uri, bannere susținute de bețe, scaune, cuțite, arme, obiecte contondente, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se vor folosi pelerine), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.
Alte informații utile:
Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la eveniment cu medicamentele necesare. Persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale și audio reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment. Organizatorul este exonerat de orice răspundere cu privire la durata procedurilor de intrare în zona de desfășurare a evenimentului.
Organizatorul poate opera modificări ale programului artistic (artiști, ore de începere a reprezentațiilor), în mod unilateral, iar participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri cu privire la acestea.
DIGITAL THRONE nu are obligația să anuleze festivalul în caz de vreme nefavorabilă, însă, în cazul în care autoritățile solicită suspendarea sau închiderea festivalului de către DIGITAL THRONE din motive de caz fortuit sau forță majoră, festivalul sau o parte a acestuia vor fi anulate/suspendate, iar DIGITAL THRONE nu poate fi ținut răspunzător pentru festivalieri sau alte terțe părți pentru închiderea/suspendarea acestuia. Organizatorul nu este răspunzător de serviciile și produsele comercializate de partenerii contractuali în zona de eveniment și nu își asumă răspunderea pentru prejudiciile ce pot decurge în legătură cu cumpărarea sau utilizarea serviciilor sau produselor.
Organizatorul nu este responsabil/răspunzător pentru acțiunile, comportamentele, etc. din afara zonei de eveniment. În zona evenimentului, organizatorul va asigura paza și protecția participanților, astfel că aceștia sunt obligați să colaboreze cu echipa de pază și protecție și autorități și să respecte instrucțiunile acestora.
În măsura în care organizatorul consideră că un participant pune în pericol siguranța celorlalți participanți sau creează o situație de disconfort pentru aceștia sau se comportă într-o maniera care afectează buna desfășurare a festivalului sau atmosfera din festival, organizatorul își rezervă dreptul de a tăia brățara acelui participant și de a solicita asistența Jandarmeriei sau a firmei de pază pentru a escorta acel participant afara din festival și de a nu îi mai permite accesul acestuia înapoi în festival.

Vizitatorii iau notă de faptul că DIGITAL THRONE, partenerii contractuali autorizați de DIGITAL THRONE, asociații săi, membrii presei, alți vizitatori și alți terți pot realiza înregistrări audio și de imagini ale festivalului. Pentru motive de securitate, zona festivalului este supravegheată cu camere video. Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal preluate prin camerele video de supraveghere are loc oricând vă aflați în incinta festivalului DIGITAL THRONE, iar prin participarea la festival vă oferiți explicit acordul pentru aceasta prelucrare. De asemenea, concertele precum și întregul festival pot fi înregistrate video/foto de partenerii noștri contractuali, în scopuri de marketing și publicitate.

Finalele Campionatului Mondial de Esports
Digital Throne găzduiește cea de-a 15-a ediție a Campionatelor Mondiale de Esports. Competiția, organizată de Federația Internațională de Esports, va reuni cei mai mulți jucători pe care i-a avut vreodată la start orice eveniment de profil organizat până acum în lume. Timp de o săptămână peste 700 de jucători din 111 de țări s-au înfruntat la șase dintre jocurile competitive de top ale momentului – Counter Strike: Global-Offensive, Dota 2, eFootball, Tekken, Mobile Legends și PUBG Mobile.
Valoarea premiilor puse la bătaie este de 500.000 dolari, cel mai mare prize pool pe care un Campionat Mondial l-a avut vreodată. Premiile vor fi adjudecate în urma celor aproape 500 de meciuri pe care turneul final de la Iași le va găzdui timp de o săptămână.
Accesul la finalele Campionatului Mondial de Esports este gratuit.
Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite pe www.digitalthroneiasi.ro .

Despre Digital Throne
Digital Throne este un festival de 10 zile (24 august – 3 septembrie), care lansează, la nivel internațional, strategia Iașiului de a deveni o capitală globală a sportului digital, artei, educației și divertismentului.
Ca parte a Digital Throne, Iasi2023 găzduiește cea de-a 15-a ediție a Campionatelor Mondiale de Esports.
Peste 700 de jucători din peste 120 de țări concurează pentru trofeul competiției într-un oraș care radiază o cultură unică și o istorie bogată.