La data de 16 octombrie 2023, în jurul orei 16:05, Secția 2 Poliție Galați a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe aleea dintre două blocuri situate pe strada Slănic, din municipiul Galați se află întinsă la sol o persoană care ar fi căzut de la un etaj superior al unui bloc.

Polițiștii care au ajuns în scurt timp la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, victima, un tânăr de 18 ani, din municipiul Galați, fiind preluată și transportată la spital de un echipaj S.M.U.R.D. în stare comatoasă, unde, din păcate, în cursul nopții de 16/17.10.2023 a decedat.

Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit faptul că tânărul și-ar fi premeditat această acțiune și s-ar fi aruncat în gol de pe acoperișul blocului unde domicilia, după ce în prealabil a scris mai multe bilete cu mesaje de adio pentru familia sa.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest tragic incident.