Răzvan, un tânăr în vârstă de 18 ani a ales să își ia viața în urmă cu două zile, atunci când s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Galați. Comunitatea a fost șocată de acest eveniment tragic iar prietenii și cunoștințele nu își explică gestul tânărului, fiind cunoscut ca un elev foarte bun, bursier.

Cunoscuții spun că era abătut, despresiv chiar, în ultima perioada însă nimeni nu se aștepta la un asemenea gest. Prietenii sunt înmărmuriți de durere iar mesajele de condoleanțe nu contenesc.

În această seară începând cu ora 18: 30, oamenii se vor mobiliza și vor merge împreună la scara blocului unde a locuit tânărul în vârstă de 18 ani, pentru a aprinde lumânări și pentru a depune flori.

“Nu a avut probleme cu familia! Studia la un liceu bun din Municipiul Galați, a primit și bursă. Eram și vecini de cartier, schimbăm impresii despre școală, materii. În aceste momente grele, adresez familiei lui Răzvan și tuturor celor care l-au cunoscut, un gând de mângâiere, rugându-ne Preamilostivului Dumnezeu să dăruiască odihnă veșnică sufletului său întru așteptarea învierii de obște și să îl așeze împreună cu îngerii Săi din Ceruri, în lumină, pacea și iubirea Preasfîntei Treimi. Veșnica lui pomenire din neam în neam! Condoleanțe și binecuvântări pentru familia îndoliată! “, a transmis pentru 24iasi George A.R, vecinul lui Răzvan.