Patru jandarmi, aflați in patrulare, au intervenit prompt in cazul unui accident de circulație în care a fost implicat un tânăr livrator care se deplasa la o comandă cu bicicleta. Acesta se află pe strada Anastasie Panu când a fost surprins și accidentat de un autoturism. În urma impactului, băiatul a fost găsit în stare de inconștiență iar jandarmii i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor de salvare.

“Pe timpul misiunii de menținere a ordinii publice, echipa noastră de intervenție a oferit primul ajutor unui adolescent de 16 ani, care a traversat strada cu bicicleta și a fost lovit de o mașină aflată în deplasare. Colegii noștri, fiind aproape de locul accidentului, au solicitat imediat o ambulanță, au delimitat zona și au acordat primele îngrijiri până la sosirea echipajului medical.

Jandarmii de la fața locului au încercat să comunice cu tânărul, care era inconștient, i-au eliberat căile respiratorii și l-au pus într-o poziție de siguranță.

Suntem mândri de promptitudinea colegilor noștri: Alexandru, Marian, Răzvan și Andrei, pe care-i felicităm și sperăm că adolescentul să se recupereze cât mai curând!”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Iași pe pagina de socializare.