Cei doi cetățeni care au fost scoși dintr-o fântână din localitatea Hadimbu, comuna Mogoșești se numesc L. Zâna și L. Dumitru.

Din declarațiile sătenilor, se pare că bărbatul avea probleme medicale, ( de ordin psihic) grave, de ani de zile. Iar în ultimul timp, nici femeia nu prea se simțea bine.

Potrivit surselor 24iasi, mai intâi s-ar fi aruncat în fântână femeia iar mai apoi, după ce a văzut că ea s-a aruncat, s-ar aruncat și bărbatul.

În urma evenimentului nefericit, femeia a fost declarată decedată, bărbatul fiind scos la timp și predat echipajelor de salvare. Acestea l-au stabilizat și l-au transferat la Spitalul “Sf. Spiridon” din Iași.

“Pacient în vârstă de de 71 ani, preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD cu politraumatism, hipotermie medie, traumatism toraco abdominal, dirijat către UPU” Sf. Spiridon”.
Soția , 60 de ani, pentru care s-a declarat decesul, prezenta rigor mortis la momentul extragerii din fântână , se pare că a stat peste 4 ore in submersie, preluată de către IML”, a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Rămâne ca polițiștii, în urma cercetărilor, să stabilească cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile.