Schimbarea siglei Politehnicii Iași a adus un val de critici în mediul online, suporterii fiind supărați că aceasta nu poate reprezenta clubul din Copou. Nouă sigla este una mult simplificată față de cea veche însă suporterii și-au vărsat nervii pe pagina oficială a clubului acolo unde au curs valuri de comentarii, marea majoritate a acestora fiind de nemulțumire.

“La fel ca toți suporterii pătimași ai Politehnicii, sunt consternat de schimbarea stemei iubite a clubului fanion al orașului. O stemă respectată, invidiată chiar de către microbiștii din întreaga țară, care consideră că este una dintre cele mai frumoase din România!

Ca fost membru al galeriei echipei și consilier local care, alături de colegii din PSD, am avut un rol decisiv în evitarea falimentului formației de suflet a ieșenilor, sunt cu atât mai dezamăgit cu cât decizia uluitoare a fost luată fără nicio hotărâre a Consiliului Director și fără consultarea Consiliului Local și a suporterilor. Practic, a celor care finanțează formația actuală, cu o sumă consistentă, de două milioane de euro anual”, a declarat Bogdan Crucianu, consilier local PSD.

Lotul Politehnica Iași precum și nouă sigla au fost prezentate suporterilor în cadrul unui eveniment public ce a avut loc marți, 11 iulie, începând cu ora 19:00.