Daniel Procopciuc, medic la Spitalul “Sf. Spiridon” din Iași a uimit din nou ieri, 29 iulie, la Istanbul, acolo unde a participat la East versus West Armwrestling, eveniment care a adus în competiție cei mai puternici sportivi din lume de la categoria Profesioniști.

Potrivit presei din Republica Moldova, acolo unde sportivul ocupă funcția de vicepreședinte al Federației de Armwrestling, Daniel Procopciuc a devenit, la propriu, “regele” categoriei – 75kg în armwrestlingul mondial după ce l-a învins pe Emil Amirșadean, un puternic sportiv din Armenia.

Medicul și sportivul Daniel Procopciuc spune că a fost un meci incendiar, interesant atât din punct de vedere tehnic cât și strategic iar succesul îi este datorat, în primul rând, antrenorului său Alexandru Grumeza cât și pregătirii fizice și răbdarii de a atinge aceste rezultate remarcabile.

Daniel este medic rezident la secția Ortopedie din cadrul Spitalului “Sf. Spiridon” din Iași și îmbină perfect salvarea de vieți omenești cu activitatea sportivă, fiind multiplu campion european și mondial la armwrestling.