Adolescentul în vârstă de 16 ani, grav rănit într-un accident produs de către un prieten de aceeași vârstă, a pierdut lupta și s-a stins astăzi, în jurul prânzului, la Spitalul de Copii din Iași. Fratele lui, un băiat în vârstă de numai 14 ani, se află în continuare în grija medicilor ieșeni, care sunt oarecum optimiști în privința evoluției stării sale.

Reamintim cititorilor, prin comunicatul transmis de IPJ Vrancea, că la data de 22 martie, în jurul orei 02.30, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 11A , sensul de mers Adjud-Onești.
Polițiștii rutieri au stabilit faptul că, un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Adjud, ar fi luat autoturismul aparținând familiei pe care l-a condus pe DN 11A, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un copac, ulterior răsturnându-se.
În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a ușoară a minorului care a condus autoturismul, precum și a altor doi minori, de 14, respectiv 16 ani,
Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”,”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”furt în scop de folosință” .