Prezent astăzi pentru tăierea panglicii și întâmpinarea primilor pasageri de la T4, Rareș Bogdan a lăudat “echipa de la Iași” pentru realizările din acest mandat și a zâmbit frumos către cei doi lideri de la Casă Pătrată, respectiv Palatul Roznovanu.

“Am văzut dezvoltarea acestei investiții încă din momentul în care se săpa groapa, a fost o viteză incredibilă a acestei învestiții. Îl felicit sincer și din suflet pe Costel Alexe și, de asemenea, pe Mihai Chirica pentru modul vizionar cu care au gândit dezvoltarea Iașului ca pol de investiții și ca pol de dezvoltare pentru întreagă zonă a Moldovei”, a declarat Rareș Bogdan, omul cu două fețe din PNL.

În urmă cu 3 ani, Rareș Bogdan s-a dezis total de Mihai Chirica și, cu jumătate de gură, de Costel Alexe, declarând atunci “trebuie să se încheie cu mafia imobiliară” și că nu va susține niciodată “blaturile nici aici, nici în alt oraș din România”, iată că acum nu a avut nici un fel de problema să se afișeze la inaugurarea primului zbor de pe noul terminal, T4 de la Aeroportul Internațional Iași, investiție finalizată cu succes în timp record de către actuala administrație județeană.

Mai mult, pare că până la urmă susține blaturile, atât la Iași cât și în alte orașe din România, având în vedere înțelegerile “pe sub masă” și mișcările de trupe care au loc în această perioadă între PNL și PSD care își împart viitoarele posturi precum își împart bătrânele pomana la biserică: “îi dau și ei, că și ea mi-a dat mie”. Să nu uităm de recentele “plecări” ale unor primari și consilieri PNL la PSD pentru ca totul să fie echitabil.

În final, ca să fie și o cireașă pe tort, sau, dacă vreți, o bomboană pe colivă, PNL-istul Eduard Boz a fost auzit astăzi la T4 în timp ce îi explica colegului Răzvan Timofciuc cât este de “sătul de toată treaba asta cu aeroportul, dacă nu a fost pozat de sute de ori, și la 20% și la 30%”, dând evident ochii peste cap, plictisit.

Asemenea susținere din partea consilierului pentru colegii de partid, mai rar…