Medicii ieșeni sunt rezervați cu privire la evoluția stării de sănătate a unuia dintre adolescenții grav răniți în accidentul de la Adjud.

Potrivit surselor consultate de către redacția 24iasi, adolescentul in vârstă de 16 ani, în calitate de pasager al autoturismului condus de către un alt adolescent, tot de 16 ani, este în stare extrem de gravă.
Acesta, împreună cu un alt băiat în vârstă de 14 ani au fost transferați la Spitalul de Copii din Iași.

Adolescentul în vârstă de 16 ani a fost consultat seara trecută de către medicii de la Spitalul de Neurochirurgie prin intermediul Gărzii Mobile, însă s-a decis să nu fie transferat, rămânând în îngrijirea medicilor de la Spitalul de Copii.

Se pare că astăzi copilul dă semne de trezire.

Cu toate acestea, copilul de 16 ani prezintă o fractură de bază de craniu și are un prognostic rezervat din partea medicilor ieșeni, care fac tot ce le stă în putință pentru a-l salva.

Reamintim cititorilor faptul că, zilele trecute, un adolescent a luat mașina familiei și împreună cu alți doi adolescenți, unul de 14 și unul de 16 ani, au plecat la plimbare. În timp ce se deplasau pe ruta Adjud-Onești, conducătorul auto a pierdut controlul volanului și autoturismul s-a răsturnat. Cei trei au fost răniți.