Meciul Poli Iași – Universitatea Craiova, încheiat cu un usturător 1‑4, a stârnit reacții dintre cele mai vehemente printre iubitorii fotbalului însă, de departe, cel mai nemulțumit de rezultat a fost primarul Mihai Chirica.

Acesta și-a umplut pagina de socializare de mesaje care mai de care mai tranșante la adresa arbitrajului însă, așa cum ne-au obișnuit consilierii personali de-a lungul timpului, acestea au fost șterse până spre dimineață. Totuși, cei mai vigilenți dintre urmăritorii paginii oficale a edilului au surprins mesajele postate de către acesta, urmate de un val de reacții și comentarii care mai de care mai acide.

Primarul Mihai Chirica, este, după cum bine se știe, foarte atent la imaginea publică însă de data aceasta “derapajul” online s-ar putea să îl coste mult, având în vedere ca mesajele postate de către edil au făcut înconjurul țării și nu într-un mod pozitiv. Așa cum era de așteptat, presa sportivă l-a taxat aspru pe Mihai Chirica.

”Cui să-i fie ruşine, domnule primar? Lui Istvan Kovacs, că a dat un roşu pe care îl merita Alin Roman? Domnul primar, nu v-a obligat nimeni să staţi la masă, domnule. Leo Grozavu a promovat echipa, asta este, trebuie să jucaţi în SuperLigă, că aţi promovat, dar puteţi să vă întoarceţi repede înapoi, nu e obligaţie. Au strigat copiii ‘hoţule’. Uitaţi-vă, bre, la fază. Chiar dacă greşea Istvan Kovacs, era o eliminare. Incredibil. Băi, oameni buni, vă daţi seama pe cine votaţi? Vă daţi seama ce minte poate să aibă? Domnul primar, nu-l invitaţi pe Gheboasă la Iaşi. Nu-l chemaţi, e opţiunea dumneavoastră. Ce legătură are? S-a dat un roşu, de fapt, două galbene, întâmplător corecte, într-un meci de fotbal. Nu vă pricepeţi? Nu-i problemă, nu trebuie să vă băgaţi, staţi deoparte. Poate că ar fi bine să nu vă implicaţi. Poate ar trebui ca statul să-i dea privatului să investească în sport. Să-i dea toate condiţiile, ce urlă Gică Hagi de ani de zile şi alţii pe lângă el, dar degeaba. Absolut incredibil”, a spus Vali Moraru, moderatorul emisiunii Digi Sport Special, cel care a prezentat mesajele lui Mihai Chirica în direct.