Seara trecută a avut loc Gala Destinația Anului 2023, la Palatul Culturii Iași. Oaspeți prezenți în număr mare, ținute de gală, ambient minunat. Iașul s-a ales cu un onorant loc 2 la categoria Orașe care inspiră, în timp ce Hotel Pleiada s-a situat pe locul 1 la categoria Boutique, Palatul Culturii a fost câștigător la categoria Atracții cultural-educative iar Brizo s-a clasat pe locul 3 la categoria Parcuri de distracție și aventură. Cu alte cuvinte, Iașul a fost la înălțime.

Lăsând la o parte toate acestea, trebuie să precizăm din capul locului faptul că primarul și-a luat în serios rolul de gazdă, primind oaspeții, discutând cu toată lumea, fiind prezent din primul moment până la final. Ceea ce se știe “de când e lumea”, este faptul că edilul ține enorm la imagine, ca atare și de această dată s-a prezentat fără cusur, reușind să câștige “meciul imaginii” în fața președintelui Consiliului Județean Iași.

Cum-necum, cel din urmă a reușit să surprindă audiența dar într-un mod neplăcut iar asta din cauza faptului că la momentul în că a fost invitat pe scenă pentru a anunța câștigătorul uneia dintre categorii, acesta nu sosise încă în sală, cu toate că evenimentul era aproape de final.

Organizatorii s-au mobilizat rapid, au găsit înlocuitor până la sosirea președintelui CJ, reținut probabil de alte treburi mai importante “în slujba cetățenilor”, însă toată lumea a remarcat absența “nemotivată” a acestuia atunci când era mai mare nevoie de dânsul…

A ajuns, într-un final, scuzându-se că a întârziat “puțin”, reușind să prezinte câștigătorii de la penultima categorie.

În concluzie, 1-0 pentru primar… și de această dată.