Dacă cumva vă era dor de domnul senator Maricel și de postările lui inimoase de pe fosta pagină a Consiliului Județean Iași, pagină pe care a sustras-o când a părăsit funcția de președinte (altfel nici nu avea cum să aibă 19.000 de urmăritori care să îi citească aberațiile), aflați că stimabilul e bine-merci vizitând Baku, pe banii… numai dumnealui știe pe banii cui…

Senatorul nostru se delectează, așadar, la Reuniunea Internațională a Federației Astronautice, asta în timp ce se pozează și cu un fost fotbalist, actualmente antrenor, cunoscut pentru viața tumultoasă presărată pe ici-colea cu ceva prafuri.

Ce caută senatorul care a băgat Tehnotonul în ghenă la o astfel de reuniune? Nici nouă nu ne este clar, cert este că mândru nevoie-mare, Maricel Popa ne servește mai multe fotografii din Azerbaijan, departe tare de Iași. Cum se înțelege cu organizatorii, este greu de imaginat. Poate îl ajuta limba rusă pe care ar putea să o cunoască ceva mai bine decât limba română… ?

Să fi început domnul senator căutările unui loc cald pentru vremurile grele care se anunța? Ori speră și el într-un sprijin oferit de la cine nu ne-am aștepta, având în vedere că până și proprii lui colegi, foști subalterni, l-au lăsat din “brațe”?

Greu de spus… dar interesant de urmărit!

PS: ca să nu lăsăm cititorii nelămuriți, iată fotografiile cu pricina: