Finalul lunii octombrie a fost marcat cu Cupa României ART la Taekwondo, competiție ce a avut loc la Miercurea Ciuc. Organizată pe parcursul a trei zile de foc, Cupa României ART a reunit câteva sute de sportivi din toată țara. În cadrul competiției a concurat și ACS “Keumgang” din Iași, cu un lot format din 46 de sportivi și trei arbitri, reușind să obțină zeci de medalii atât la probele individuale, cât și la probele pe echipe.

“Munca sportivilor noștri a fost răsplătită cu 84 de medalii: 28 aur, 36 argint și 20 bronz, iar clubul nostru s-a situat pe podium și în clasamentul general al competiției. Suntem mândri de sportivii noștri, le mulțumim pentru implicare și le suntem recunoscători organizatorilor și tuturor celor care au făcut posibilă această deplasare”, a declarat pentru 24iasi Master Ionela Manea, coordonator al Clubului Sportiv ACS KEUMGANG.

ACS “Keumgang” din Iași a ocupat locul 2 pe echipe la kyeorugi, obținând 9 medalii de aur, 13 de argint, de 9 bronz, locul 1 pe echipe la pumsae, obținând 19 medalii de aur, 21 de argint, 8 de bronz. La tehnici speciale, clubul a obținut un argint iar la proba de speed kick, o medalie de argint și 3 de bronz.

În clasamentul general al competiției, clubul ieșean s-a situat pe locul 2.