Irisul uman reprezintă mult mai mult decât o simplă culoare care ne face să privim lumea prin nuanțe diferite. Privit îndeaproape, irisul fascinează prin unicitatea sa, atât de la o persoană la altă cât și de la un ochi la altul, pentru că, la fel ca și trăsăturile feței, nici nuanțele ochilor noștri nu sunt identice.

În fascinanta lume din spatele ochilor noștri, Anton Petruț, un om pasionat de artă, de tot ce este frumos, reușește să pătrundă prin intermediul aparatului de fotografiat, el fiind cel care a reușit să aducă și la Iași acest concept, de fotografiere în detaliu a irisului. Fie că vorbim despre o amintire de familie unică, fie de un cadou pentru cei dragi inimii noastre, în studioul Eyessence irisul devine un univers fascinant iar acest lucru este transpus cu măiestrie în tablourile realizate.

După fotografierea irisului, făcută cu cea mai mare atenție la detalii, cei de la studioul Eyessence trec la prelucrarea digitală și apoi la printare, fiind atenți să păstreze fiecare detaliu ale irisurilor noastre pentru ca întregul univers, format din cele mai mici detalii, să poată ieși la iveală.

“Experiența unei astfel de ședințe foto este, cu siguranță, unică și reflectă în cele mai mici detalii pasiunea mea pentru artă, pasiune în urma căreia a luat viața acest concept. Este fascinantă imaginea unui iris privit îndeaproape, imagine ce reflectă fiecare mușchi, fiecare nuanță și fiecare trăsătură unică. Împreună, alegem cea mai reprezentativă imagine a irisului, urmând a fi transpusă într-o amintire de neuitat”, declară Anton Petruț, omul care a creat la Iași mai mult decât un simplu studio foto, ci un univers al amintirilor.

Cei care doresc o astfel de amintire deosebită, se pot adresa studioului Eyessence situat în municipiul Iași, pe strada Armeană, numărul 20.

Lucrările lui Anton Petruț pot fi vizualizate pe site-ul eyessence.ro, pagina de Meta Eyessence, Instagram eyessence.studio iar programările pot fi efectuate prin email [email protected] sau la telefon 0729 266 266.