Zilele trecute, Alin și Cosmin, polițiști în cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași erau de serviciu, când un apel 112 semnala un incendiu într-o locuință, cu o persoană în interior.

Era echipajul cel mai apropiat de locul indicat, motiv pentru care s-a deplasat de îndată într-acolo.Pe scara blocului era fum… pe fereastra bucătăriei ieșea, de asemenea, un fum gros…

Apelanta le-a spus colegilor că, cel mai probabil, vecina ei este inconștientă în locuință, deoarece nu-i descuie ușa.

Cei doi polițiști au spart, de îndată ușa apartamentului, observând femeia inconștientă în dreptul intrării de la bucătărie. Pe aragaz ardea o oală. Au oprit aragazul, au scos imediat persoana din casă și au dus-o în apartamentul apelantei, punând-o în poziția de siguranță. I-au verificat semnale vitale și au constatat că femeia respira. Cel mai probabil era intoxicată cu fum și făcuse un atac de panică.

Ulterior, aceasta a fost preluată de echipajul medical ajuns la fața locului și dusă la o unitate medicală. A doua zi a fost externată.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Iași le-a transmis felicitări celor doi polițiști pentru intervenția promptă, care a dus la salvarea femeii!

Alin și Cosmin sunt agenți de poliție în cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași din anul 2022, unde au fost repartizați după absolvirea Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr,, Câmpina.

By admin