Ei, stimați cititori, pentru că suntem în plin sezon al recoltelor, avem una bună și caldă chiar de astăzi. Pentru cei care încă nu au aflat, e mare tâmbălău în parcarea unul hipermarket dintr-un capăt de oraș, printre invitați aflându-se și un ministru din sfera asta, a grânelor. Și așa cum era de așteptat, politichia de Bahlui a găsit un prilej numai bun de a se afișa la eveniment și de a arăta bine în fotografii.

Dar nu asta a fost important ci o imagine care ne-a lăsat cu gurile căscate, și nu de poftă, deși recunoaștem că bucatele au fost bune. Atent să nu fie văzut după ce tot alaiul s-a retras, un ditamai senatorul, fost șef pe la Casa Pătrată, cu bolidul parcat la moft chiar la intrarea în târg ca să nu obosească de prea mult mers pe jos, căra ditamai papornița spre târg, cel mai probabil pentru a aduna roadele muncite de alții, deși nici el nu o duce rău cu propria-i fermă.

Ne-am minunat, nu alta, de ce i-o mai trebui senatorului și la pachet dacă gustări au fost cu nemiluita? Dar ce să îi facem… știți cum e, bogatul se teme să nu sărăcească iar pomană-i bună… dar nu ține mult!

Mai mare rușinea, halal senator!

foto ilustrativ: agroteca.ro