Mare eveniment mare astăzi la sediul aurit din buricul târgului acolo unde a fost prezent taman “el presidente” de la Capitală, spre deliciul audienței colorate. Trecând peste faptul , deși se anunțase o întâlnire cu presa, totul s-a transformat într-o propagandă electorală, sunt câteva lucruri care merită menționate din ștropșeala cu care și-au întâmpinat auriștii audiența.

le luăm pe rând, nu neapărat în ordine cronologică ci în ordinea importanței, lăsând la final partea cea mai bună. Cum spuneam, întrunirea a fost prilej de propagandă electorală, ocazie cu care a fost prezentat doctorașul urgentist ca fiind viitorul candidat la cârmele urbei. Lăudat până aproape de pupatul inelului, doctorașul ar fi reușit clintească până și inima de piatră a lu tanti Florica, fană înrăită a lui Mihăiță și a panseluțelor sale, așa cu patos a vorbit despre marile lui realizări din parlamentul UE. Nu știm care-s alea, dar fie…

Al doilea proaspăt mutat la auristi, deputatul supărat pe Maricel și pe restul de la partidoiul roșu, a fost lăsat cam la urmă, iar gurile rele ar putea spune acest lucru se datorează faptului nu stă cine știe ce la capitolul discurs public, “el presidente” autointitulat “luptătorulmulțumindu-l cu un post de tranziție: director de campanie și poate, POATE un post de președinte de filială când o avea destul vechime. Discursul deputatului a fost menit îl facă pe senatorul partidoiului roșu îi tremure oarece dedesubturi, menționând, citămfără a fi răutăcios, vom face cunoscute și lucruri de acolo, lucrurile nu merg așa cum imaginați dumneavoastră în partidul cel mai mare din România“. Hopaaa, ni s-au aprins becurile! La ce face oare referire domnul deputat? fie oare vorba despre containerele aruncate pe câmp la Lețcani și, mai ales, cu modalitatea prin care cele 13 meleoane de iepuroi au ajuns peste Nistru? Așteptăm, poate misterul va fi elucidat odată cu altele. Cum ar fi “dedesubturile” campaniilor electorale pe care domnu’ deputat le-a gestionat la partidoiul roșu.

Și, în final, bomboana de pe colivă (asta ca fim pe aceeași lungime de undă cu personajul din sfera celor sfinte), laconferință‘ a fost prezentă o domniță tare frumușică, preoteasă și mamă a copiilor care, surpriză sau nu, a fost des văzută la toate evenimentele organizate de un anume misionar și filandrop. fi fost prezentă cumva în numele posibilului candidat la giudeț, spre a nu stârni încă apele care se anunță oricum tare tulburi? Nu de alta, dar oricât s-a insistat, “el presidente” luptător a refuzat spună cu cine va merge înainte la giudeț. Băgăm seama vrea facă anunțul taman înainte de campanie, fie surpriză totală.

Va urma