mai auzim pe cineva cum nu se poate trăi trei zile cu 46 de lei… Așa cum senatorul și-a însușit pagina oficială a CJ Iași atunci când a părăsit scaunul câștigat cu “sudoarea frunții“, tot așa a preluat și ideea unui primar celebru, nu dăm nume nu-i frumos, de a se lăuda cu lucruri care nu au nici o legătură cu realitatea. Cum ziceam, s-a trezit și domnul senator anunțe datorită partidoiului, românii o duc tare bine. rog, nu a spus-o chiar cu aceste cuvinte dar într-o postare la ceas de seară, scrisă de către alții cel mai probabil, care se exprimă mai coerent, senatorul spunea , cităm “Am stabilizat prețurile. La unele produsele alimentare (făină, ulei, zahăr) prețurile chiar au scăzut puțin în ianuarie”. Și voi v-ați înecat cu prânzul, așa-i?

Da, știm, dumnealui e maestru în a pleca acasă de pe la târguri și evenimente cu papornița plină (am mai scris noi despre asta și-n trecut), astfel încât este evident habar nu are cât costă o pungă cu zahăr sau una cu făină. Dacă noi, plebea, n-avem doctoratele dumnealui, nu știm d-astea…

În altă ordine de idei, două întrebări planează zilele astea deasupra capitalei Moldovei: sunt sau nu alegeri interne la partidoi după plecările cu uși trântite ale unora? Și, mai important, fie cumva tensiunile din filiala partidoiului roșu motivul pentru care Ciocolacu nu va fi prezent mâine la ședință?

Vedem noi, nu?