Sagacontinuă pentru Ciprian Manuel Bostan, consilier local, după ce zilele trecute a fost ținta nemulțumirilor in urma unei postări pe pagina de Meta.

La începutul acestei săptămâni, când Iașul se afla sub nămeți, traficul era un dezastru iar tramvaiele erau blocate în timp ce călătorii așteptau zeci de minute un mijloc de transport, dintr-un colț cald, consilierul Ciprian Manuel Bostan se lăuda pe pagina sa cu achiziția unui autoturism “numa bun” de “încălecatnămeții.

Consilierul local povestea cât de mulțumit este de autoturismul său și cât de bine a circulat domnia sa prin zloată, fără țină cont marea majoritate a populației a dărdăit în stații sau a rămas cu autoturismele blocate în nămeți, în mijlocul orașului. Postarea nu a rămas fără “ecou”, fiind acuzat în comentarii de nepăsare față de cetățenii municipiului și de un dezinteres total față de ceea ce se întâmplă în traficul ieșean.

Consilierul nu numai nu a arătat nici un regret dar a și răspuns obraznic celor care l-au criticat public, semn nu are nici un interes își îndeplinească sarcinile funcției pentru care este remunerat din bani publici și acuzându-l pe cetățeanul care nu l-a ridicat în slăvi de invidie, pe principiul “ moară și capră vecinului”.

Postarea inițială o regăsiți aici, împreună cu comentariile aferente:

 

 

 

By admin

One thought on “Consilierul local Ciprian Bostan o comite din nou! Cum i-a răspuns unui cetățean care l-a criticat pentru dezinteresul arătat ieșenilor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *