Dacă zilele trecute pe unii îi pufnea râsul la gândul o anume “față luminată” ar putea ajunge pe listele electorale AURite, iată zvonul capătă proporții tot mai impozante. De pildă, de vreo 2 zile, posibilul candidat, denumit de noi D.D, ține cu dinții de prima pagină a presei de Bahlui, semn “jocurile de culise” au început deja, ceva mai pe față de data asta.

Și dacă tot vorbim de “jocuri de culise”, pare-se în buricul târgului, la doi pași de Palatul cel Roznovan, va avea loc o întâlnire, chiar în ajun de mare sărbătoare mai pe inserate, între doi reprezentanți de vază.

Ni s-a transmis, și nu avem de ce nu credem, este vorba despre un reprezentant, mare în stat, de la Capitală și unul “înalt“, dar de-al nostru, din Târgul Ieșilor, întâlnire în cadrul căreia ar putea fi discutat și subiectul sensibil despre care până acum s-a auzit numai pe la colțuri: fie lăsată deoparte sutana pentru un costum demn de Casa Pătrată.

Rămâne de văzut ce și cum, ținem la curent, nu faceți griji.

One thought on “Ce se mai aude despre “surpriza în sutană” de pe listele electorale din dulcele Târg al Ieșilor?”
  1. Popa Danut nu stie cum sa-l ia DNA-ul mai repede sa dea socoteala de milioanele alea din conturi venite din cerseala de la naivi. Omu asta nu are masura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *