În urmă cu puțin timp, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iași a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs in orașul Podu Iloaiei. La locul evenimentului se deplasează o autospecială de intervenție și descarcerare din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași și 2 ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași.

Se deplasează și o autospecială de lucru cu apă și spumă.

La sosirea echipajelor de intervenție, s-a constatat că evenimentul auto a avut loc la ieșirea din Podu Iloaiei spre Iași, fiind implicate trei autoturisme.

In urma accidentului au rezultat 3 victime. După efectuarea manevrelor de resuscitare asupra unei persoane aflată in stop cardio-respirator, echipajele medicale au declarat decesul acesteia, celelalte 2 persoane au fost preluate și transportate la spital.

Victima decedată este un bărbat in vârstă de 54 ani.

“La data de 01 septembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier, ce a avut loc pe DE 583, la ieșirea din Podu Iloaiei.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între trei autoturisme a avut loc o coliziune.

În urma impactului, unul dintre conducătorii auto a decedat, iar alte două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ceilalți doi conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,ucidere din culpă” și ,,vătămare corporală din culpă”.

Cercetările continuă”, a transmis agent de poliție Ciobanu Adina, IPJ Iași.