Imagini șocante au ajuns în posesia reporterilor 24iași, surprinse într-un autobuz CTP Iași. Din imagini reiese faptul că un minor a fost agresat în autobuz de către un șofer al Companiei de Transport Public Iași.

Este vorba despre un autobuz de pe traseul 803, Țuțora-Oprișeni care a făcut subiectul unui alt material publicat în data de 8 decembrie, potrivit căruia un minor ar fi spart geamurile autobuzului menționat după ce ar fi fost prins fără bilet.

Potrivit presei locale, șoferul autobuzului ar fi declarat că elevul ar fi avut un comportament recalcitrant, subliniind faptul că elevul respectiv ar fi încercat să o agreseze pe controloare. În replică, mai multe persoane au surprins incidentul și au înregistrat imaginile, una dintre acestea intrând în posesia reporterilor 24iași.

Din imaginile respective, se poate trage concluzia că șoferul l-ar fi agresat pe adolescent, îngrămădindu-l în spatele autobuzului în timp ce călătorii se aflau în stație. Adolescentul încearcă să scape pe ușa din față de “ploaia” de lovituri pe care șoferul, pe numele lui Paul Păuleț, i le aplică însă toate ușile autobuzului erau închise. În imagini este surprinsă și o femeie, posibil controloarea care l-a prins pe minor fără bilet dar care nu reacționează în nici un fel, nu încearcă să îi oprească. Totodată, din imaginile filmate, pare că geamurile autobuzului nu erau sparte la momentul filmării, cel mai probabil minorul le-a spart după ce a reușit să scape din mâinile șoferului, drept replică la bătaia încasată.

Dacă întradevăr șoferul l-a agresat pe minor, situația este una gravă deoarece vorbim de reprezentantul unei instituții publice. Mai mult, din informațiile pe care le deținem, se pare că Paul Păuleț este și lider de sindicat iar comportamentul și conduită acestuia în timpul serviciului ar trebui să fie una demnă de funcția pe care o ocupă. În cele din urmă, polițiștii vor stabili cum s-au petrecut faptele, având în vedere că este o anchetă în desfășurare.

“În data de 07.12.2023, în jurul orei 20.45, în autobuzul ce deservea traseul 803 a avut loc un incident între un călător care circula fără bilet și șoferul autobuzului. Șoferul i-a solicitat călătorului să coboare, iar acesta a devenit violent, după coborâre aruncând cu pietre în geamurile autobuzului. La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție care a înregistrat incidentul și efectuează o anchetă”, au transmis la momentul respectiv reprezentații CTP Iași.