În urmă cu câteva minute, un copil în vârstă de 7 ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni din zona Cantemir din municipiul Iași (intersecția străzii Decebal cu bulevardul Cantemir).

Potrivit imaginilor surprinse de camere de supraveghere, șoferul nici măcar nu a schițat vreun gest pentru a opri, cei care au sărit imediat în ajutorul micuților fiind trecătorii și șoferul unui autoturism parcat.

Polițiștii fac acum cercetări. Micuțul a ajuns la Spitalul de Copii din Iași.

“Pacientul este stabil hemodinamic, constient, cooperant, policontuzionat. Este supus investigațiilor complexe”, a declarat biong. Alina Belu, managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii.

Vă avertizăm, imaginile vă pot afecta emoțional!

Vom reveni cu detalii!

Update! IPJ Iași a transmis următorul comunicat referitor la acest eveniment rutier:

“În seara zilei de 26.09.2023, în jurul orei 20.20, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în municipiul Iasi, un minor care se afla pe o trecere de pietoni, a fost acrosat de un autoturism, după impact soferul părăsind locul accidentului. A fost solicitată ambulanța care a preluat copilul pentru acordarea de îngrijiri medicale.La scurt timp, echipajele de politie au reusit depistarea autoturismului în trafic, stabilindu-se că la volanul acesteia se afla o femeie, de 30 de ani, din municipiul Iasi. Aceasta a fost condusă la sediul poliției pentru cercetări si fiind testată cu aparatul alcooltest s-a stabilit că nu consumase băuturi alcoolice.În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvărsirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.