Două eleve din Dumești s-au bătut pe stradă, în văzul lumii, lovindu-se cu pumnii și picioarele fără să fi încercat cineva să le oprească. Din primele informații, conflictul ar fi izbucnit în școală și a continuat și în afara școlii. Imaginile au ajuns în mediul online iar cetățenii solicită acum că Poliția, IȘJ și Primăria să ia măsuri.

“Solicit cadrelor didactice, poliției Române autorităților locale, mâine 29.11.2023 chemarea tuturor părinților într-o ședință de criză și sancționarea disciplinară a tuturor celor implicați.
Astfel de imagini nu au ce căuta în societate.
Repet, solicit conducerii școlii comunei Dumești, primăriei comunei Dumești, poliției Române investigarea acestor imagini și tragerea la răspundere a părinților cât și a copiilor implicați.
Voi face cerere la ISJ Inspectoratului Școlar Județean să trimită corpul de control să vedem ce masuri se vor lua cu privire la aceste imagini”, a transmis Luchian Stefan din Dumesti.

Deocamdată, nu se știe de la ce a izbucnit conflictul însă sursele neoficiale spun că una dintre fete este cunoscută pentru astfel de ieșiri violente în timp ce cealaltă, ar fi încercat doar să se apere.

video aici:

https://www.facebook.com/100001927653190/videos/719770773381945/