Pompierii ieșeni au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la un apartament din municipiul Iași, pe strada Mușatini la nivelul etajului 1.

Din primele informații, este posibil să fie o victima la interior. Intervine Detașamentul 1 de Pompieri Iași cu 2 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, 1 autoplatformă pentru salvări de la înălțime, 1 echipaj de prim ajutor calificat.

La locul solicitării se deplasează și echipajul de terapie intensivă mobilă, cu medic.

Update 1! A fost gasită o persoană de sex feminin, de aproximativ 80 de ani. Se efectuează manevre de resuscitare.

Incendiul s-a manifestat la interiorul unei băi, la un boiler electric. Acesta este lichidat. 12 persoane s-au autoevacuat.

Se continuă masajul cardiac pentru victima intoxicată cu fum.

Update 2! Dispeceratul Integrat ISU – SMURD – SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112, în data de 29 noiembrie a.c., la ora 16:29, despre producerea unui incendiu, la un apartament în municipiul Iași, strada Mușatini.
La fața locului, au fost direcționate de urgență, două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă (ASAS), o autoplatformă pentru salvări de la înălțime (ASII) și un echipaj de prim ajutor calificat (EPA).
La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării, incendiul se manifesta în interiorul unei băi, la un boiler electric. Din imobil s-au autoevacuat 12 persoane. În zona afectată a fost găsită o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 80 de ani, în stop cardio-respirator, intoxicată cu fum. Echipajele de intervenție au început manevrele de resuscitare, solicitând prezența echipajului de terapie intensivă la locul solicitării.
Totodată, incendiul a fost lichidat de către pompieri și au început să ventileze zonă pentru evacuarea fumului, prin menținerea căilor de evacuare și de acces libere de fum pe înălțimea de circulație.
Acțiunea este în dinamică.

Update 3! Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarată decedată, la ora 17.46