În urmă cu câteva minute, un accident rutier s-a produs în localitatea Cristești-Pașcani, pe DN2,între un TIR și 2 autoturisme.

Din primele informații, au fost implicate 7 persoane, fiind toate conștiente și neîncarcerate. A intervenit Secția de Pompieri Pașcani cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordare a primului ajutor și 2 ambulanțe SAJ, dintre care una tip C.

TIR-ul transporta elemente de mobilier. Au fost evaluate medical 5 victime și vor fi transportate la spital, dintre care 2 minori – policontuzionati.
Cauza producerii evenimentului rutier va fi stabilită de către poliția rutieră.

“La data de 24 iulie anul curent, în jurul orei 13.00, polițiștii rutieri pășcăneni au fost sesizați cu privire la un accident rutier care a avut loc pe raza localității Cristești.Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că, șoferul unui autotractor ar fi intrat în coliziune cu două autoturisme. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, dintre care doi minori.Șoferul autotrenului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Ceilalți doi conducători auto nu au putut fi testați alcoolscopic întrucât erau răniți. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.