Un șofer care conducea un autoturism marca BMW s-a luat la bătaie cu polițiștii locali de la bariera Ciric după ce aceștia l-au somat să oprească iar el a refuzat. Suceveanul nu a vrut să înțeleagă faptul că circulația este restricționată spre Aeroportul Iași. S-a lasat cu “agitație” din partea ambelor părți implicate, pe “ritmuri” de claxoane ale celorlalți participanți la trafic.

“În cursul dimineții de 28 iunie 2023, un autovehicul înmatriculat în județul Suceava, condus de un bărbat, a încercat să treacă de barajul instituit la Rond Ciric pentru restricționarea traficului rutier spre Aeroport, motivat de lucrările de extindere a terminalelor și parcărilor ce vor fi destinate pasagerilor.
Intervenția polițiștilor locali a fost justificată și în conformitate cu dispozițiile legale, pentru a nu degenera într-un conflict major și pentru respectarea legii privind circulația pe drumurile publice.
Persoanei în cauză i s-au aplicat măsurile legale, conform Legii nr. 61/1991″, au transmis reprezentanții Poliției Locale Iași.

foto: captura video Ciprian I., Meta