Un bărbat în vârstă de 31 de ani a trecut printr‑un șoc în momentul în care. aflându‑se la pescuit, a tras cu undiță trupul unui bărbat cunoscut cu probleme psihice. Polițiștii fac acum cercetări pentru a astabili ce s‑a întâmplat.

“În noaptea de 11 iunie a.c., în jurul orei 00:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat de 31 de ani, din județul Bacău, cu privire la faptul că, în albia râului Siret, din localitatea Icușești, a fost identificat corpul unei persoane, de sex masculin.

Polițiștii au stabilit identitatea persoanei, un bărbat în vârstă de 46 ani, din Valea Ursului, care la data de 8 iunie a.c., ar fi plecat de la stâna unde lucra, din localitatea Icușești.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.