Un DJ cunoscut prin zona Neamțului, cu activitate în Roman, localitățile limitrofe și în municipiul Iași, a avut în cursul zilei de joi, 22 iunie, o tentativă de sinucidere,  aruncându-se de la etajul IV al apartamentului în care locuia.

Purtătorul de cuvânt al unității sanitare, Andreea Trifan, a declarat că starea acestuia este destul de gravă.

„Pacientul transportat la spital cu o ambulanță a Serviciului de Ambulanță și a fost diagnosticat cu un politraumatism prin cădere de la înălțime.

Prezenta un traumatism cranio cerebral închis, cu hematoame subdurale frontal stânga, contuzii hemoragice, multiple frontale bilateral, contuzie hemoragică temporal stânga și temporal profund drept.

Avea, la internare, condensare pulmonară, postero-bazal dreaptă, disfuncție hepatică severă,fractură picior stâng, fractură cominutivă corp vertebral”, a precizat Andreea Trifan.

Surse medicale au declarat pentru monitorulneamt.ro că pacientul s-ar fi aflat în momentul gestului suicidal în stare de ebrietate.

Absolvent al Liceului Industrial „Vasile Sav” din Roman, tânărul a urmat și Facultatea de Științe Economice a Universității „Dimitrie Cantemir” din Iași. A lucrat, după absolvire, ca specialist în sunet, lumini și fum, în mai multe cluburi din Iași și Roman, fiind solicitat la multe manifestări private și publice.

Sursa: monitorulneamț.ro