Un bărbat a fost împușcat de polițiștii ieșeni după ce acesta i-a atacat cu un topor. Polițiștii l-au somat pe bărbat de mai multe ori să se oprească însă bărbatul a continuat să amenințe cu toporul.

“La data de 22 mai a.c., poliția a fost sesizată de către un bărbat domiciliat în Anglia cu privire la faptul că a fost anunțat de vecinii săi din comuna Miroslava ca nu au mai văzut-o la domiciliu pe mama sa, care locuiește cu fratele apelantului.

 

In urma verificărilor efectuate de polițiști, la domiciliul femeii din comuna Miroslava, a fost identificat fiul acesteia, care la vederea polițiștilor i-ar fi atacat cu un topor.

 

În acel moment, polițiștii l-au somat să renunțe la comportamentul agresiv, însă nu s-a conformat, motiv pentru care au fost executate focuri de avertisment cu arma din dotare.

 

Bărbatul a fost rănit în zona membrului inferior și imobilizat de polițiști.

 

Niciunul dintre polițiști nu a suferit leziuni în urma intervenției. De asemenea, bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Se fac cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Totodată, sunt efectuate verificări în vederea identificării femeii”, se arată într-un comunicat transmis de către reprezentanții IPJ Iași.