Pregătește-te pentru sezonul rece cu produse proaspete de la antreprenorii autohtoni, care se reunesc în acest weekend în parcul Palas. Târgul „Gusturile Toamnei” reunește peste 40 de producători locali, care aduc bunătăți de sezon, de la legume și fructe proaspete, până la dulcețuri făcute în casă și produse bio de igienă. În cadrul târgului sunt organizate ateliere de sculptat dovleci sau olărit, programe de animație cu BOOParty, un labirint inedit, dar și multe alte surprize care le vor pune la încercare imaginația celor mici. Vino în parcul Palas și descoperă producătorii locali și bucură-te de „Gusturile Toamnei”!

Un eveniment care aduce împreună peste 40 de producători autohtoni va avea loc sâmbătă și duminică, 21 – 22 octombrie 2023, în parcul Palas. Fructe și legume proaspete, selecții de vinuri, dulcețuri, gemuri, lactate, sucuri proaspete, produse de băcănie și carmangerie, produse de patiserie, miere, lavandă vor fi aduse în acest weekend în parcul Palas. Vino să îi cunoști pe antreprenorii autohtoni și să te bucuri de produsele de sezon!

„Gusturile Toamnei” vor fi încercate de cei mici și prin activitățile propuse în cadrul târgului: labirintul întortocheat realizat din peste 60 de baloți de paie le va dezvolta spiritul de aventură, competiția de X și 0 îi va ajuta să își șlefuiască gândirea critică, iar atelierele de sculptat dovleci, de olărit și pictură pe ipsos le vor stimula creativitatea. La „Gusturile Toamnei” vor fi prezente și mascotele Toamnei, dar și un program de animație cu BOO Party.

În cadrul târgului va și un stand al Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” (USV) din Iași, unde este prezentată oferta educațională a instituției de învățământ superior. Cei care doresc o carieră într-unul dintre domeniile strategice ale viitorului sunt așteptați să discute cu reprezentanții USV.

Vino la „Gusturile Toamnei” din Palas și pregătește-te de sezonul rece cu produsele producătorilor locali!