Weekend-ul trecut Iașul a fost locul “fierbinte” din punct de vedere sportiv: Campionatul Național de Taekwondo A.R.T a fost organizat pentru prima dată in orașul nostru de către Club Sportiv Keumgang.

Concursul, desfășurat pe parcursul a două zile de foc, a reunit peste 300 de sportivi din toată țara ce au concurat la cele 5 probe – Kyeorugi, Pumsae, Speed Kick, Kyeokpa și tehnici speciale.

CS Keumgang a fost, ca de fiecare dată, la înălțime, reușind să se situeze pe primul loc la 3 dintre cele cinci probe (Kyeorugi, Pumsae, Speed Kick) iar sportivii ieșeni au reușit să pună mâna și pe cel mai râvnit loc pe podium, respectiv Locul 1 in clasamentul general al competiției!

“Au fost două zile solicitante însă satisfacția de a urca pe podium de atâtea ori a șters orice urmă de oboseală de pe fețele sportivilor noștri! Suntem fericiți și mulțumiți, am cules cu toții roadele unei munci titanice desfășurate pe parcursul a câtorva luni de zile. Le mulțumesc in numele clubului tuturor celor implicați intr-un fel sau altul la organizarea acestui eveniment, sponsorilor, partenerilor și voluntarilor noștri!”, a declarat pentru 24iasi Master Ionela Manea, coordonator al Clubului Sportiv ACS KEUMGANG.

Sponsorii acestui eveniment au fost: NOIR, Auchan, Pep&Pepper, Vitamin Aqua.

Parteneri: Shatter, Exe Print, Trofez, Infinity Trophy.