Daniel Procopciuc a câștigat detașat în fața lui Douglas Erlich, campionul absolut al SUA la armwrestling la categoria 85kg, în cadrul celei mai puternice competiții comerciale desfășurate la Instanbul, în data de 6 mai. Douglas Erlich este de neînvins în America iar medicul Daniel Procopciuc, rezident al secției Ortopedie din cadrul Spitalului “Sf. Spiridon” este cel mai de temut adversar din Europa. Americanul a fost invins cu 0-3.

Daniel s-a depășit pe el însuși de această dată căci americanul a concurat la categoria 85 kg, în timp ce medicul ieșean se încadra la categoria 80 kg.

“Ca de fiecare dată, am plecat la Istanbul cu gândul de a câștiga, este cea bună motivație. Doug este cel mai puternic om din SUA, nu a fost deloc ușor însă am reușit să câștig detașat această competiție. Sunt motivat și pregătit pentru celelalte competiții din acest an cum ar fi Campionatul Mondial de Armwrestling din luna octombrie”, a declarat Daniel Procopciuc pentru 24iasi.

Daniel Procopciuc deține patru titluri de campion mondial, patru titluri europene la armwrestling, este vicepreședintele Federației de Armwrestling din Republica Moldova și are în palmares peste 130 de medalii câștigate până în prezent la competitii naționale și internaționale.