La doar 4 ani, Patrick Jerlaianu este un băiețel care a cunoscut provocări pe care nici un copil nu ar trebui să le întâlnească. În ochii săi strălucesc speranța și nădejdea, chiar și atunci când diagnosticul său – o malformație la gena CACNA1A, care a condus la hipotonie severă – l-a făcut un caz unic în România. Cu toate acestea, zâmbetul său ne arată că este gata să lupte, să se recupereze și să trăiască o viață fericită.

Și acum există o rază de speranță pentru Patrick. O șansă la o viață mai bună a apărut la orizont: un tratament cu celule stem în Austria, o procedură care poate aduce o evoluție pozitivă în starea lui. Ziua cea mare este programată pentru 13 septembrie 2023.

Dar pentru a transforma această speranță în realitate, este necesară suma de 11500 euro. Este un cost însemnat, dar, cu ajutorul comunității, această sumă poate fi strânsă. Chiar și cele mai mici donații contează, fiecare euro contribuind la construirea unui viitor mai luminos pentru Patrick.

Fiecare dintre noi poate aduce un strop de fericire în viața acestui băiețel. Să transformăm rugăciunea și nădejdea în acțiune, să fim alături de el, demonstrând că niciun copil nu este singur atunci când se confruntă cu asemenea încercări.

Patrick are nevoie de toată dragostea și sprijinul nostru. Să ne unim forțele și să contribuim la scrierea unui nou capitol în viața lui, unul în care fericirea și recuperarea să fie la ele acasă.

Pentru donații din partea companiilor accesați: https://salveazaoinima.ro/patrick-jerlaianu/

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Patrick Jerlăianu!