Festivalul INIMO, ajuns la ediția numărul doi, va aduce pe scena de pe stadionul din Copou unii dintre cei mai iubiți artiști români și numai. În cele trei zile ale festivalului ce va avea loc în perioada 18‑20 august vor urma pe scena artiști consacrați cum ar fi Smiley, Irina Rimes, Iris, Horia Brenciu, Gașca Zurli, Voltaj, Ana Beregoi, Mario Fresh și mulți alții. Atmosfera se anunță a fi una perfectă atât pentru adulți cât și pentru copii, primarul anunțând astăzi, în cadrul uneori conferințe de presă, ca versurile ce vor răsuna pe stadion vor fi decente.

“Măsurile organizatorice vor fi realizate de către Asociația Glasul Vieții în colaborare cu Primăria Municipiului Iaşi. Va fi o muzică decentă, fără un limbaj licențios şi sperăm să fie prezenți câţi mai mulți oameni”, a anuntat Mihai Chirica.

Scopul acestui festival organizat de către preotul misionar Dan Damaschin prin intermediul Asociației Glasul Vieții este acela de a pregăti pentru școală peste 10.000 de copii aflați în grija părintelui iar dacă lucrurile merg bine, se va putea achiziționa și aparatul RMN atât de necesar clinicii sociale “Veronica”, ce ar urma să fie inaugurată în pragul Crăciunului.

“În acest moment putem spune că suntem în linie dreaptă, așteptăm cu nerăbdare meciul de astăzi (n.r. 11 august 2023) ca după el să putem instala scena pe stadionul Emil Alexandrescu.
Ca obiective, sunt cele știute deja, ajutarea celor 10.233 de copii și poate şi cumpărarea RMN-ului pentru clinica Veronica.
Este un festival scump, dar copiii mei nu sunt ieftini, așa că investesc cât pot în acest festival. Am rămas impresionat să văd cum vin oamenii din străinătate pentru a petrece timpul la Festivalul Inimo”, a declarat preotul Dan Damaschin.