Mădălina este o tânără căreia norocul nu i-a prea surâs. Încă de la vârsta de 8 ani, tânăra a început să își piardă treptat vederea. Boala a evoluat rapid, astfel încât la 14 ani a devenit complet nevăzătoare.

Când era în clasa a X a, casa în care locuia impreună cu mama și fratele mic a luat foc. Soarta a făcut că mama celor doi copii să moară în acel incendiu iar fata și fratele ai au ajuns într-un centru de plasament. Cu toate acestea, Mădălina și-a continuat studiile. După ce a împlinit vârsta de 18 ani, Mădălina a găsit un acoperiș deasupra capului la un om care i-a înțeles necazul și a ajutat-o. Este vorba despre doamna Elena Petrișor, din Răchiteni, care a înțeles-o și prin prisma faptului ca fiica dânsei i-a fost colegă de cameră Mădălinei la Liceul Special “Moldova” din Târgu Frumos.

Mădălina are acum are 23 de ani, termină o postliceală și tot ce vrea e să muncească în domeniul în care s-a specializat: să aline dureri, fiind maseur.

Din nefericire, fiind nevăzătoare, Mădălina nu a primit nici o ofertă de muncă. Nu cerșește, nu imploră, nu vrea nimic gratuit, vrea doar să muncească și să câștige un ban cinstit.

Pentru cei care o pot ajuta pe Mădălina, avem rugămintea să o contacteze pe Mădălina la adresa:

https://www.facebook.com/madalina.amoldovencei.9

sau:

https://www.facebook.com/24iasi/

sau prin email: [email protected]