Situație demnă de cascadorii râsului dar care a distrus o căsnicie: o familie din Arad s-a destrămat din cauza pisicii. Soțul, aflat în aburii alcoolului, și-a abordat soția cu intenția unei partide pasionale, numai că femeia l-a refuzat pe motiv că trebuie să-și îngrijească pisica bolnavă, care vomitase în cursul zilei. Potrivit Ghidului Arădean, bărbatul înfuriat de cele petrecute, i-a tras o mamă de bătaie soției, care, furioasă a sunat la Poliție.

In urma apelului bărbatul s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu. Numai că, văzându-se dat la o parte din cauza pisicii, bărbatul nu s-a putut abține și a revenit la locuința conjugală, fapt ce i-a fost fatal, căci femeia a sunat din nou la 112, iar polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii Secției 1 Rurală Arad cercetează un bărbat de 44 de ani, din județul Satu Mare care la data de 6 august, ar fi intrat în imobilul soției, deși pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate într-un dosar penal, întocmit pentru încălcarea ordinului de protecție”, a transmis Biroul de presă al IPJ Arad.