Turcu Nicolae Alexandru Constantin, un băiat de 16 ani care, în ciuda provocărilor vieții, se străduiește să își urmeze pasiunile și să se bucure de fiecare zi.

Nicolae a fost diagnosticat cu tetralogie de Fallot, o afecțiune cardiacă complexă, și a fost supus primei intervenții chirurgicale la vârsta de 6 ani. Acum, el se confruntă cu o nouă provocare majoră: necesitatea unei operații de reprotezare a valvei pulmonare, o procedură vitală pentru a-i asigura o viață sănătoasă și plină.

Elev la Liceul Tehnologic Energetic, Nicolae se dedică studiilor, având note între 5 și 9, și își găsește bucuria în fotbal și înot. Bunica lui, Turcu Sofica, este stâlpul care l-a susținut în toate aceste provocări, crescându-l cu dragoste și sacrificii enorme.

Costul intervenției chirurgicale este de 17400 Euro, o sumă ce depășește cu mult posibilitățile familiei lui Nicolae. În acest moment critic, apelăm la generozitatea și bunătatea dumneavoastră. Fiecare donație, oricât de mică, aduce speranță și poate schimba radical viitorul acestui tânăr curajos.

„De când era mic, am fost alături de el, văzându-l cum se confruntă cu dificultăți pe care niciun copil nu ar trebui să le întâmpine. După operația de la vârsta de 6 ani, am sperat că cele mai grele momente au trecut, dar acum, Nicolae se confruntă cu o nouă provocare care îi amenință viitorul.

Fiecare zi pe care o petrecem împreună este o binecuvântare, dar și un memento al luptei continue pentru sănătatea lui. Dragostea mea pentru el este nesfârșită, iar dorința mea este să-l văd crescând, jucând fotbal, înotând și trăind viața la maxim, așa cum merită orice tânăr.

Vă rog, din suflet, să ne ajutați. Fiecare donație, fie ea mică sau mare, este un pas către salvarea lui Nicolae, un pas spre o viață în care el să poată respira ușurat, să râdă și să viseze fără teama unei noi intervenții chirurgicale”, a transmis bunica copilului .

Vă invităm să vă alăturați acestei cauze nobile și să contribuiți la fondurile necesare pentru operația lui Nicolae. Donațiile pot fi făcute în conturile Asociației „Salvează o Inimă”, iar fiecare contribuție va fi un pas către un viitor mai bun pentru Nicolae.

Vă mulțumim pentru generozitatea și sprijinul dumneavoastră constant. Împreună, putem face o diferență reală și putem oferi speranță acolo unde este cel mai mult nevoie.
Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Nicolae Turcu