Spitalul Modular de la Lețcani zace încă pe câmp, iar cele 13 milioane de euro au fost practic aruncate aiurea. Spitalul Mobil, deschis pe vremea pandemiei, a funcționat doar câteva luni fiind mai mult închis decât deschis, iar “opera” le aparține baronilor din Neamț și Iași, respectiv lui Ionel Arsene și Maricel Popa.

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc ieri, președintele Consiliului Județean Iași a vorbit despre realizările actualei administrații dar și despre suma enormă care stă blocată în containerele mai-sus amintite, ținute nefolosite de atâta vreme, sumă care ar fi putut fi folosită cu cap, dacă se dorea acest lucru.

“De ce investiții majore a beneficiat până acum județul nostru când vine vorba despre PSD sau despre PSD Iași? Putem să vedem cu ochii noștri prin multe spitale… Ba chiar PSD ar putea să propună ca Spitalul Mobil de la Lețcani, care efectiv stă acolo nefolosit, “ctitoria” lui Maricel Popa să fie declarat Muzeu al Ineficienței și Incompetenței Partidului Social Democrat și să fie introdus în circuitul turistic”, a declarat Costel Alexe.

În altă ordine de idei, “capetele baronilor” PSD încep să cadă unul câte unul, mai întâi Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, urmat de Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, care vineri seara a fost prins cu o mită de 1,25 milioane de lei, astfel încât ar putea fi doar o chestiune de timp până când Maricel Popa începe și el să dea mai serios cu “subsemnatul” pentru cele 13 milioane de euro aruncate pe apa Nistrului.

De altfel, Maricel Popa devenit ținta glumelor după descinderile DNA la numeroasele proprietăți ale lui Buzatu, iar mulți se întreabă cât mai durează până intră și senatorul în vizorul anchetatorilor.

În final, să fie refuzul senatorului Maricel Popa de a accepta o alianță dintre PSD și PNL un motiv pentru care “oamenii în negru” l-ar putea surprinde cu o vizită matinală, într-o zi mai mult sau mai puțin îndepărtată?