Direcția de Exploatare Patrimoniu din cadrul Primăriei Iași va organiza pe 30 mai la sediul de pe șoseaua Națională, numărul 43 patru licitatii cu strigare pentru inchirierea mai multor locuri de parcare de pe strada Manta Roșie, strada Tăietoarei, strada Zugravi și strada Grădinari.

Prima licitație are ca obiect închirierea locurilor de parcare cu numărul 4 și 18, situate pe strada Manta Roșie, numărul 21 la care au drept de participare locatarii din blocurile 8, B17 și B10.

In cadrul celei de a doua licitatii va fi scos la inchiriere un loc de parcare situat pe strada Tăietoarei, numărul 24Bis, la care au drept de participare locatarii din blocurile V2 și V3.

O alta licitatie ce va avea loc pe 30 mai are ca obiect inchirierea locurilor de parcare cu numărul 23 și 27 de pe strada Zugravi nr.5.

A patra licitatie este organizata de Direcția de Exploatare Patrimoniu pentru inchirierea a 22 de locuri de parcare situate pe strada Grădinari nr.37 la care pot participa locatarii din blocurile B1, B2, B3 și B4.

În vederea înscrierii la licitație documentele solicitate se depun în format electronic (scanat) pe adresa de email a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu, destinată exclusiv pentru primire documente licitații, respectiv [email protected].

Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține de la Direcția Exploatare Patrimoniu, telefon 0232.264.246, interior 143, 165.