Creatoarea de modă Irina Schrotter a avut parte de o experiență neplăcută, pe care a prezentat-o pe pagina de Meta. Ieșeanca a zburat pe ruta Iași-Viena cu Austrian Airlines, companie cu prețuri destul de piperate însă, după spusele celebrului designer, are servicii care lasă de dorit.

“Știe cineva dacă Austrian Airlines este companie low cost? Întreb pentru că de 90 min, de când am aterizat de la Iași, în Viena, ne-au preluat, plimbat, adus la avion cu 3 autobuze, la 31 de grade, fără aer condiționat… Eu știam că e compania națională de transport aerian austriacă și mai știu că prețurile pe care le plătim sunt la cer… Dar… pentru că toată lumea le permite orice… ei își permit… PS. Am întrebat echipajul dacă sunt companie low cost (lately) … să vedeți ce s-au aricit… . Le-am explicat politicos de ce am crezut asta… Nu că i-ar interesa… dar, așa, ca să nu creadă că nu avem gura… și nu înțelegem ce se întâmplă…”, s-a plâns creatoarea de moda.

Compania Austrian Airlines operează zboruri pe ruta Iași – Viena și retur iar prețul unui bilet dus-întors este de aproximativ 600 de euro.