Intervenție a pompierilor ieseni la un incendiu de vegetație uscată pe strada Vânătorului, localitatea Pietrărie, comuna Bârnova, județul Iasi.

La locul solicitării se deplasează două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și echipajul de terapie intensivă mobilă.
Din primele informații ar fi vorba despre o persoană care prezintă arsuri la membrele superioare, torace și nivelul feței.

Update!

Victima de sex masculin, în vârstă de 75 de ani, care a fost asistată de TIM (echipaj de terapie intensivă mobilă), a fost transportată la spital, inconștientă, intubată, cu arsuri de gradul I-IV, pe o suprafață de aproximativ 50 %, la nivelul torecelui, feței și membrelor superioare.

A ars vegetatia uscată pe suprafață de aproximativ 100 mp și aproximativ 10 ml de gard din plastic.
Cauza folosirea focului deschis în spații deschise.

La orele 16.30, apel prin 112 pentru un incendiu de vegetație în localitatea Pietrarie, comuna Barnova, fiind implicată și o victimă de sex masculin ce prezintă arsuri și dispnee. Se dirijează echipaj TIM.
La locul solicitării s-a găsit un pacient de sex masculin în vârstă de 75 ani cu diagnostic de Arsură prin flacără deschisă grad ÎIIII aproximativ 40 % s.c. (facies, torace anterior, membre superioare bilateral). A fost intubat și este ventulat mecanic. Transportat la UPU a Spitalului “Sf. Spiridon”, a transmis Prof. Dr. Diana Cimpoesu, șefa UPU SMURD Iași.