Compania românească UTILBEN, unul dintre liderii pieței de utilaje agricole și de construcții, organizează în parteneriat cu Guide Tech un eveniment de prezentare și demonstrare a tehnologiei de ghidare Leica Geosystems. Montat pe un buldozer, sistemul Leica Geosystems preia controlul lamei și lucrează terenul fără aportul operatorului.

Evenimentul are loc marți, 28 noiembrie, de la ora 10:00, la sediul UTILBEN de pe strada Transagropolis, numărul 4, în localitatea Lețcani din județul Iași, iar accesul este liber, pe bază de înscriere. Sunt invitați clienți, colaboratori și parteneri UTILBEN și Guide Tech.

Specialiști în domeniul controlului utilajelor și tehnologiei de măsurare vor demonstra cum poate transforma Leica Geosystems sectorul de construcții. Guide Tech le propune clienților din România soluții inovatoare pentru realizarea de drumuri, construcții rezidențiale și comerciale, precum și soluții pentru proiecte de infrastructură.

Tehnologia Leica Geosystems este împărțită în două categorii. Prima, sisteme avansate de control 2D și 3D care asigură o execuție precisă a lucrărilor și le garantează clienților o productivitate peste ceea ce poate face un operator de unul singur. A doua categorie este reprezentată de tehnologia GPS care asigură navigația exactă pe orice tip de șantier.

Guide Tech este reprezentantul exclusiv al Leica Geosystems în România și le oferă constructorilor și operatorilor sisteme de ghidare, de semiautomatizare și de automatizare a utilajelor de construcții. Principalele beneficii ale folosirii tehnologiei Leica Geosystems sunt reducerea costurilor operaționale, creșterea productivității și îmbunătățirea acurateței în execuție.

Acces: Gratuit, pe bază de înscriere

Înscriere eveniment: guidetech.ro/eveniment-iasi

Program eveniment: 10:00 – 17:00

Adresa: Strada Transagropolis, numărul 4, localitatea Lețcani, județul Iași

Persoană de contact: Sebastian Chețan, director tehnic Guide Tech, telefon 0790 315 214, email [email protected]